IdéActive BV ICT & new media

Software en licenties

Verwen uw organisatie met de juiste software en licenties

IdéActive levert een groot aantal standaardoplossingen van gerenommeerde softwareleveranciers. Afhankelijk van het aantal gebruikers of installaties van de softwarepakketten adviseren wij u tevens in de voor- en nadelen van de verschillende licentievormen die voor het pakket aanwezig zijn.

Deze standaardpakketten kunnen door ons volledig naar de behoefte van uw organisatie worden ingericht en onderhouden.

Microsoft

Microsoft maakt en levert software om mensen en bedrijven over de hele wereld in staat te stellen hun mogelijkheden ten volle te benutten. Zij leveren oplossingen voor desktops, servers, bedrijfsprocessen en infrastructuur, van thuisgebruiker tot multinationals.

 • Microsoft oplossingen voor een geoptimaliseerde werkplek. Voor de werkplek levert Microsoft besturingssystemen voor de werkstations, zoals Windows 10, en de Office-pakketten, waaronder Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Access, Project en Visio.

 • Microsoft Windows Server-oplossingen voor het MKB (Midden- en Kleinbedrijf). Kleine en middelgrote ondernemingen hebben veelal dezelfde behoeften als grote ondernemingen: effectiever werken, werken op afstand, messaging, veiligheid en up-to-date technologie. Dergelijke toepassingen zijn vaak complex en duur. Windows Essential Server Solutions is een groep geïntegreerde serversoftware die een eind maakt aan deze bewaren. De technologie in Windows Essential Server Solutions helpt complexe situaties te vereenvoudigen, biedt een beveiligde en betrouwbare IT-infrastructuur die de groei van uw onderneming in goede banen leidt én zorgt voor hogere productiviteit.

 • Microsoft biedt met Office365 een Cloud-oplossing voor MKB en enterprise. Met verschillende abonnementen biedt Office365 emailafhandeling (Exchange Online), de nieuwste Office-versie (Office365) alsmede ook een online omgeving voor samenwerking en opslag van gegevens.

Citrix

Citrix biedt de krachtigste oplossing op de markt die uw medewerkers in staat stelt hun efficiency en productiviteit te verhogen.

De oplossingen van Citrix bieden veilige toegang tot desktops, toepassingen en gegevens zodat uw werknemers op iedere locatie, op ieder moment en op ieder apparaat hun taken efficiënt en effectief kunnen uitvoeren.

Met het Citrix Delivery Center wordt IT getransformeerd naar een on-demand dienst, door het beheer en aanbieden van toepassingen en desktops te centraliseren, en netwerk optimalisatie te integreren met virtualisatie van toepassingen, desktops en servers.

 • XenApp, virtualisatie van toepassingen. Met XenApp worden Windows-gebaseerde toepassingen vanuit een beveiligde locatie ter beschikking gesteld aan uw gebruikers (voorheen Citrix Metaframe en Citrix Presentation Server).

 • XenApp Fundamentals is een kant-en-klare oplossing voor het Midden- en Kleinbedrijf, gebaseerd op XenApp. XenApp Fundamentals is bedoeld voor omgevingen tot maximaal 75 gebruikers.

 • XenServer, virtualisatie van servers en dynamisch beheren en toewijzen van workloads. De gratis XenServer-oplossing, met live-migratie mogelijkheden en gecentraliseerd multi-server management, kan worden uitgebreid met Citrix Essentials for XenServer and Hyper-V om de basisfunctionaliteiten uit te breiden voor datacenters.

 • XenDesktop, virtualisatie van gepersonaliseerde desktops. Met XenDesktop kunnen gebruikers via ieder netwerk en op ieder apparaat toegang krijgen tot hun virtuele pc's en toepassingen, waarbij gelijkertijd de beveiliging wordt verbeterd en de Total Cost of Ownership (TCO) tot 40% verminderd kan worden.

 • Netscaler, voor het versnellen, en het verbeteren van de beveiliging en verminderen van de TCO van web toepasingen

Symantec

Symantec helpt consumenten en bedrijven bij het beveiligen en beheren van hun IT-omgeving.

De producten in de Symantec-lijn zijn voorzien van de mogelijkheid voor gecentraliseerd beheer, hetgeen in een omgeving met meerdere desktops en één of meer servers kostenbesparend is op de beheerkosten

 • Symantec Endpoint Protection is een combinatie van Symantec AntiVirus™ en geavanceerde bescherming tegen bedreigingen, samengebracht in één agent die een ongeëvenaarde verdediging biedt tegen malware op laptops, desktops en servers.

 • Symantec Mail Security for Microsoft Exchange voorziet uw Microsoft Exchange server van high-performance, geïntegreerde mail bescherming tegen virussen, spam, en beveiligingsrisico's.

De producten in de Norton-lijn zijn met name bedoeld voor thuisgebruik, en gebruik in kleine organisaties. Deze software biedt geen mogelijkheden voor gecentraliseerd beheer.

 • Norton 360 heeft zijn effectiviteit bewezen als snelle en lichte, complete oplossing voor de bescherming van uw pc en al uw online activiteiten. Dit volledig geautomatiseerde en eenvoudig te gebruiken programma beschermt tegen virussen, wormen, hackers en botnets, voorkomt de online diefstal van identiteitsgegevens en zorgt dat uw pc perfect blijft werken. Stelt uw bestanden veilig in geval van verlies met de bijgeleverde online opslagruimte.

Altaro

Altaro VM Backup is de manier om Hyper-V en VMware virtuele machines te backuppen. Met Altaro VM Backup kunt u backups lokaal maken of dit in combinatie doen met versleutelde online backup in het IdéActive datacenter.

Acronis

Acronis levert software voor het naadloos verplaatsen, beheren en onderhouden van digitale zaken, waarmee organisaties ervoor kunnen zorgen dat AL hun gegevens en systemen beschikbaar, up to date, en up to speed zijn, waar en wanneer dat nodig is.

Acronis biedt oplossingen voor business continuity en opslagbeheer, waaronder back-up en recovery, bare-metal restore, uitrollen van systemen en gegevens, en migratie en virtualisatie.

De oplossingen van Acronis zijn zeer geavanceerd maar eenvoudig in gebruik en schaalbaar. Acronis ondersteunt organisaties bij het verhogen van de uptime, efficiency en productiviteit, door bestaande omgevingen te beschermen en verstorende gebeurtenissen snel en sterk te boven te komen.

 • Acronis True Image, waarmee organisaties snel en betrouwbaar digitale zaken zoals gegevens en systemen kunnen onderhouden, beheren en verplaatsen.

 • Acronis Snap Deploy 3, de snelle, flexibele en veilige oplossing om volledig automatisch gegevens en systemen uit te rollen in een desktop en server omgeving.

 • Acronis Recovery for MS SQL Server, een centraal beheerd backup en disaster recovery oplossing voor backup en recovery van Microsoft SQL Server databases.

 • Acronis Recovery for Microsoft Exchange, een snelle, flexibele en veilige oplossing voor het centraal beheren van backup en disaster recovery van Microsoft Exchange Server databases.

SendBlaster

SendBlaster is de beste software-oplossing om emailnieuwsbrieven te versturen.

Met de gebruikersvriendelijke software, met Nederlandstalige menu's, start u uw email marketing campagne in enkele minuten: maak uw nieuwsbrief, selecteer een mailinglijst en start de mail-engine.

SendBlaster heeft een uitgebreide mailinglijst manager, die automatisch het inschrijven en uitschrijven op de mailinglijst verzorgt. Zo biedt SendBlaster u de tools om uw emailcampagnes op te zetten en te beheren, en tevens te voldoen aan de eisen gesteld door de Anti-spam wetgeving (in Nederland de Telecommunicatiewet).

=Probeer de gratis versie, klik hier om deze te downloaden.

Meer weten?

Meer weten? Bel ons op 046-420 0771 of mail ons op info @ ideactive.nl
 

Beschikt u over voldoende licenties voor de software die bij u in gebruik is?

Het is vaak erg moeilijk om bij te houden welke software in uw organisatie in gebruik is, en hoe dit licentie-technisch geregeld is.

Beschikt u over voldoende licenties, zijn dit de juiste, en zijn deze nog niet verlopen? En hoe kan ik ervoor zorgen dat ik tegen de laagst mogelijke kosten geen illegale software gebruik?

Onze licentiespecialist kan u hierover adviseren.

Licentie-audit

U wilt weten over welke software en licenties u beschikt, omdat u graag alleen met legale software werkt, of omdat u een schrijven van de BSA heeft ontvangen?

Met een Licentie-audit gaan wij na welke software is geïnstalleerd, en welke licenties u in het verleden heeft aangeschaft.

Met de resultaten van de Licentie-audit kunt u vervolgens de juiste beslissingen nemen, bijvoorbeeld door het aanschaffen van nieuwe licenties of het verwijderen van software.

Licentie management

Met Licentie-management bieden wij u een structurele oplossing voor het beheren van de software en licenties die bij uw organisatie in gebruik zijn.

Bel ons op +31 (0)46 - 420 0771
IdéActive BV ICT & new media
--
--
--
IdéActive is een klantgerichte ICT dienstverlener voor het MKB in Zuid-Nederland en België
Bel ons op
046 - 420 07 71
--
--
IdéActive BV ICT
Kruisstraat 56
6411 BW Heerlen

Deelnemer ICTWaarborg
--